Zilveren guldens kopen

 

Wilt u zilveren guldens en rijksdaalders kopen voor uw collectie, inwisselen of juist verkopen? In beide gevallen kunt u bij Insulinde Postzegel- en Munthandel in Den Haag terecht. Wij hebben een ruime collectie met zowel binnenlandse als buitenlandse munten en bankbiljetten. Hierdoor is de kans groot dat de munt waar u naar op zoek bent hier ook bij zit.

 

25 cent 1944 P Koningin Wilhelmina

25 cent 1944 P Koningin Wilhelmina
Schulman 1057 | Pr+
€ 6,00

1 gulden 1929 Koningin Wilhelmina

1 gulden 1929  Koningin Wilhelmina
Schulman 824 | Pr
€ 6,00

duit 1754 Zeeland

duit 1754 Zeeland
Cat. Ned. Munten 2.49.112 | ZFr
€ 29,50

1 gulden 1943 D Koningin Wilhelmina

1 gulden 1943 D Koningin Wilhelmina
Schulman 1073 | Pr+
€ 17,00
powered by myShop.com

Zilveren guldens en rijksdaalders kopen of verkopen in onze winkel


Wilt u uw zilveren guldens en rijksdaalders inwisselen in onze winkel? Dan start u met een gratis en vrijblijvende taxatie die wordt uitgevoerd door onze gediplomeerde en ervaren medewerkers. Tijdens een taxatie worden alle zilveren guldens en rijksdaalders die u wilt inwisselen, gewogen en getoetst. Vervolgens wordt de waarde bepaald en wanneer wij uw zilveren guldens of rijksdaalders willen kopen, doen wij graag een bod op de collectie die u wilt verkopen.

 

Vul uw eigen collectie aan met de ontbrekende munten


Heeft u een uitgebreide collectie van zilveren guldens en rijksdaalders en wilt u deze niet verkopen of inwisselen, maar juist aanvullen? U kunt bij ons zowel binnenlandse als buitenlandse valuta kopen waaronder zilveren guldens. Naast het verkopen en kopen van zilveren guldens en rijksdaalders, bieden wij ook een ruim assortiment aan postzegels, penningen en goud uit Nederland aan. Zoekt u een specifiek product of wilt u zilveren rijksdaalders verkopen? Geef dit dan door aan onze medewerkers, zodat zij kunnen aangeven wat ze voor u kunnen betekenen.

 

Neem contact met ons op


Bent u geïnteresseerd in het inwisselen van bijvoorbeeld zilveren guldens en rijksdaalders bij een ervaren muntenhandelaar? Neem dan contact met ons op via +31(0)70 3450886 of kom langs in onze winkel! Wij helpen u graag bij het verkopen of kopen van zilveren guldens en rijksdaalders. Als u op de hoogte wilt blijven van alle informatie en aanbiedingen omtrent het kopen van zilveren guldens, rijksdaalders en andere valuta? Schrijf u dan direct in voor onze nieuwsbrief