Postzegels taxeren in Den Haag

 

Bij Insulinde Postzegel- en Munthandel kunt u postzegels laten taxeren in Den Haag. Sinds 1927 zijn we een expert op het gebied van postzegels en munten en het verzamelen ervan. Door deze jarenlange ervaring hebben we de juiste kennis in huis om postzegels en munten op waarde te schatten. Heeft u zelf bijvoorbeeld een oude postzegel gevonden en bent u benieuwd wat deze waard is? Dan kunt u deze postzegel bij ons laten taxeren.

 

Curacao 1941 luchtpostzegels Prins Bernhard fonds

Curacao 1941 luchtpostzegels Prins Bernhard fonds
NVPH Lupo 18-25 | gestempeld
€ 165,00

Curacao 1889 portzegels

Curacao 1889 portzegels
NVPH Port 7 | gestempeld
€ 135,00
powered by myShop.com

Uw postzegels laten taxeren door ervaren specialisten


Overweegt u uw verzameling postzegels of munten te laten taxeren, dan kunt u voor een gratis en vrijblijvende prijsindicatie bij ons in de winkel langskomen. Taxatie aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Houdt u in dat geval rekening met taxatiekosten, die overigens vervallen indien u overgaat tot verkoop aan ons. Tegen betaling is het mogelijk, om op verzoek, een taxatierapport op te stellen. Dit geldt ook als u een munttaxatie voor uw bijzondere collectie laat uitvoeren.

 

Bezoek onze winkel


Bezoek onze postzegelhandel indien u uw collectie postzegels wilt laten taxeren. We staan klaar voor een vrijblijvende taxatie in onze winkel van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Het is hier ook mogelijk om bijzondere munten of bankbiljetten uit Nederland te kopen of verkopen. Voor vragen kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken door te bellen naar +31(0)70 3450886.