Goud verkopen Den Haag

Als u goud wilt verkopen in Den Haag en omgeving kunt u terecht bij Insulinde Postzegel- en Munthandel. Wij zijn al sinds 1927 een betrouwbaar adres voor verzamelaars van onder andere munten, postzegels en penningen. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst als u uw verzameling aan wilt vullen, maar ook als u in de buurt van Den Haag uw munten van goud wilt verkopen.

 

duit 1742/1739 Stad Utrecht

duit 1742/1739  Stad Utrecht
Cat. Ned. Munten 2.44.21 | Zfr+
€ 35,00

duit 1754 Zeeland

duit 1754 Zeeland
Cat. Ned. Munten 2.49.112 | ZFr
€ 29,50
powered by myShop.com

Goud verkopen bij Insulinde Postzegel- en Munthandel in de regio Den Haag

Voor het verkopen van uw goud in de regio Den Haag, bent u van harte welkom in onze winkel. Hier krijgt u een vrijblijvende en kosteloze prijsindicatie. Indien u niet naar de winkel kunt komen, komen wij voor een taxatie graag aan huis. Wij brengen hiervoor wel kosten in rekening, maar die vallen weg als u werkelijk overgaat tot verkoop aan Insulinde. Verder kunt u bij ons terecht voor postzegels en bankbiljetten.

Maak een afspraak

Voor het verkopen van goud in Den Haag, maakt u een afspraak door even te bellen met het telefoonnummer +31 (0)70 345 08 86. U kunt ook producten uit onze webshop bestellen door de gewenste producten in het winkelmandje te leggen. Zodra u hebt ingelogd of uzelf heeft aangemeld, rondt u de bestelling eenvoudig af door te kiezen voor de betalingsmethode die u het prettigst vindt.