Goud inkoop Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor goud inkoop in de regio Den Haag en Rotterdam? Dan moet u bij Insulinde Postzegel- en Munthandel zijn. Al sinds 1927 kopen en verkopen wij munten, postzegels en andere kostbaarheden. Kom voor de inkoop van goud snel langs in onze winkel aan de Laan van Meerdervoort 251 in Den Haag, nabij Rotterdam. Hier zijn onze professionele medewerkers u graag van dienst met het taxeren van uw goud. Mochten wij geïnteresseerd zijn in uw munten of andere kostbaarheden, brengen we graag een bod uit.

 

duit 1742/1739 Stad Utrecht

duit 1742/1739  Stad Utrecht
Cat. Ned. Munten 2.44.21 | Zfr+
€ 35,00

duit 1754 Zeeland

duit 1754 Zeeland
Cat. Ned. Munten 2.49.112 | ZFr
€ 29,50
powered by myShop.com

Voor goud inkoop komt u naar onze winkel in Den Haag, nabij Rotterdam

Aangezien het voor ons onmogelijk is om alles altijd op voorraad te hebben, nemen we graag munten en goud over van particulieren. Kom voor de inkoop van goud in Den Haag en Rotterdam naar onze muntenhandel. Wij kopen al uw sieraden, munten, voorwerpen en andere kostbaarheden die gemaakt zijn van goud en zilver. Uiteraard krijgt u bij ons een zeer aantrekkelijke koers. U bent altijd van harte welkom om langs te komen in onze winkel, waar wij u voorzien van een gratis, vrijblijvende taxatie van uw gouden objecten.

Hoe gaan wij te werk?

Hoe werkt goud en munten inkoop bij Insulinde Postzegel- en Munthandel in de buurt van Voorburg, Wassenaar en het Westland precies? U komt naar onze winkel in Den Haag voor het laten taxeren, wegen en toetsen van het goud. Op basis daarvan doen wij een bod, mochten we geïnteresseerd zijn. U hoeft geen afspraak bij ons te maken om bij ons langs te komen, tenzij het om grote hoeveelheden gaat.

Kom langs voor een vrijblijvende taxatie

Er zijn verschillende redenen om uw goud aan ons te verkopen. Zo kan het zijn dat u een aantal jaar geleden geïnvesteerd heeft in goud en deze nu, in betere tijden, wilt verkopen voor een meerwaarde. Kom voor de inkoop van uw goud naar onze winkel in Den Haag, in de buurt van Wassenaar, Voorburg en het Westland, en profiteer van een gratis, vrijblijvende taxatie. Indien gewenst komen wij ook graag bij u thuis, al brengen wij hiervoor wel kosten in rekening. Bel voor het maken van een afspraak naar +31(0)70 3450886.