Postzegelhandel

Insulinde Postzegel- en Munthandel is een betrouwbare postzegelhandel in Den Haag met een fysieke en online winkel. Wilt u uw verzameling uitbreiden met een aantal mooie postzegels? Of heeft u een zeldzame postzegel die u graag wilt verkopen? In beide gevallen kunt u bij ons online en in onze postzegelhandel in Den Haag terecht. Behalve onze enorme voorraad postzegels vindt u in ons assortiment ook munten, bankbiljetten, euro’s en penningen.

 

Yvert en Tellier Afrika 2018 postzegelscatalogus

Yvert en Tellier Afrika 2018 postzegelscatalogus
van Afrika tot Centrale Britse op Ghana
€ 49,90
powered by myShop.com

De postzegelhandel in Den Haag voor postzegels uit alle windstreken

Bent u nog op zoek naar die ene postzegel om uw postzegelverzameling compleet te maken? Bij Insulinde Postzegel- en Munthandel komen veel verzamelaars aan hun trekken. Als postzegelhandel verkopen wij online en in onze winkel in Den Haag postzegels uit Nederland en de rest van de wereld. Sinds 1927 zijn wij de betrouwbare plek voor in- en verkoop van postzegels en munten. U bent dan ook van harte welkom om uw verzameling uit te breiden, eens rustig te komen kijken of om uw postzegels door ons te laten inkopen. Wij geven graag een gratis en vrijblijvende taxatie van de verkoopprijs. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Indien we bij interesse een bod uitbrengen, kan de verkoop van uw postzegels of munten zeer snel plaats vinden.

Kom langs in onze winkel of maak een afspraak

U bent altijd van harte welkom in onze postzegelhandel aan de Laan van Meerdervoort 251 in Den Haag. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Heeft u heel veel postzegels of vindt u het niet prettig om met uw collectie over straat te lopen? Dan kunt u een afspraak maken voor taxatie aan huis. De kosten die hiermee zijn gemoeid, komen te vervallen indien het tot een verkoop komt. Bij onze postzegelhandel kunt u ook online terecht voor het compleet maken van uw collectie. Hier staan exclusieve aanbiedingen die geregeld vernieuwd worden. Plaats eenvoudig een bestelling in onze online postzegelhandel door de gewenste producten in het winkelmandje te leggen en een betaalmethode te kiezen. Voor vragen of opmerkingen neemt u telefonisch contact met ons op via +31(0)70 3450886.