Postzegelhandel

Insulinde Postzegelhandel en Munthandel is een betrouwbare Postzegelhandel in Den Haag. Wilt u uw verzameling uitbreiden met een aantal postzegels? Of heeft u een zeldzame postzegel die u wilt verkopen? In beide gevallen kunt u bij ons uitstekend terecht. Behalve onze enorme voorraad postzegels vindt u in ons assortiment ook munten, bankbiljetten, euro?s en penningen.

 

Yvert en Tellier Afrika 2018 postzegelscatalogus

Yvert en Tellier Afrika 2018 postzegelscatalogus
van Afrika tot Centrale Britse op Ghana
€ 49,90
powered by myShop.com

Postzegelhandel voor postzegels uit alle windstreken

Bij Insulinde Postzegel- en Munthandel zullen veel verzamelaars aan hun trekken komen. U vindt bij deze postzegelhandel postzegels uit de hele wereld. Wacht daarom niet langer en kom snel bij ons langs in Den Haag. Insulinde Postzegel- en Munthandel is al generaties een begrip in Den Haag en omstreken. Sinds 1927 zijn wij de betrouwbare plek voor in- en verkoop van postzegels en munten. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de winkel!

Bel bij vragen of opmerkingen

U bent van harte welkom in onze postzegelhandel aan de Laan van Meerdervoort 251 in Den Haag. Niet in de gelegenheid langs te komen? Op onze website staan exclusieve aanbiedingen die geregeld worden ververst. Plaats dan een bestelling door de gewenste producten in het winkelmandje te leggen. Voor vragen of opmerkingen neemt u telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)70 345 08 86.