Album van Importa

 

Voor de aanschaf van aanvullingsbladen van Importa voor uw album kunt u terecht bij Insulinde Postzegel- en Munthandel in Den Haag. Wij zijn werkzaam als inkoper, verkoper en taxateur van postzegels, bankbiljetten, munten en penningen. Voor verzamelaars is Insulinde Postzegel- en Munthandel sinds 1927 een betrouwbaar adres. Kies uit onze grote voorraad de producten van uw wens en bestel eenvoudig en snel via onze webshop. Buiten ons beperkte aanbod in de webshop hebben we nog veel meer verzamelproducten in voorraad. Deze producten koopt u door contact met ons op te nemen.

 
powered by myShop.com

Importa verkoopt aanvullingsbladen voor in uw album met postzegels en munten


Bij ons kunt u terecht voor albums die exacte kopieën zijn van het voormalige album van Importa waar u uw postzegelverzameling keurig in bewaart. Wij hebben verschillende soorten opbergsystemen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan albums en albumbladen, insteekboeken, klemstroken en losse cassettes. Deze accessoires zijn van topmerken als Importa, Linder, Hawid en Omnia.

 

Neem contact met ons op


U bestelt gemakkelijk een album met aanvullingsbladen van Importa online door de producten naar keuze in het winkelmandje te leggen. Dan rondt u uw bestelling af door te kiezen voor de betalingsmethode die u het prettigst vindt. Hebt u nog vragen of opmerkingen over onze postzegelhandel? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via +31(0)70 3450886 of langs te komen in onze winkel, waar u ook de nominale waarde van uw postzegels laat bepalen.